NEWS

Bock's Corner Village News About Events,Products & Construction site

15.3. AI meeting

Al Meeting

Bock´s Cornerissa järjestetään 22.3 klo 18.00  treffi jossa kartoitetaan ne henkilöt ja tahot jotka haluavat kehittää AI-konsortiota Vaasan seudulla . Voitte antaa tämän kutsun eteenpäin henkilöille jotka ovat kiinnostuneita. Treffi pidetään Caféssa. Jokainen voi tuoda tai olla tuomatta ehdotuksia mitä ja minkälaista toimintaa voitaisiin käynnistää asian tiimoilta, yhdistys – business – tietoa? Tervetuloa!

4.3. Bock’s Run

Bock's Run

Sunnuntaina 4.3.2018 alkaa Bock´sin yhteistyössä Jannica Granbackan, Camilla Richardssonin ja VIS:n kehittelemä ”sunnuntaijuoksu”. Tapaamme Bock´sin sisäpihalla, josta lähdemme yhdessä tekemään treeniä vuodenaikojen, sääolosuhteiden ja osallistujien ehdoilla. Harjoitus alkaa klo 10.30 ja kestää n. 2h. Koko kahta tuntia ei tarvitse olla mukana vaan on myös mahdollista tulla esimerkiksi 1 tunniksi mukaan. Ensimmäiset kaksi sunnuntaita eli 4.3. ja 11.3. vetäjinä toimivat kestävyysjuoksijat: 3000 metrin estejuoksija Camilla Richardsson ja maratoonari Jannica Granbacka. Siitä eteenpäin treenejä vetävät VIS:n juoksijat ja valmentajat. Tarkoituksena on luoda uusi treenikulttuuri Vaasaan, johon kaikki halukkaat ovat tervetulleita.

Osallistuminen on maksutonta ja mukaan voi tulla epäsäännöllisen säännöllisesti elämäntilanteen mukaan. Toivottavaa on olla yli 15 vuotta vanha. Muuten kriteereinä on kiinnostus liikuntaa ja yhteisöllisyyttä kohtaan. Huippu-urheilija ei tarvitse olla tai muutenkaan tavoitteena esimerkiksi kilpaileminen. Tärkeintä on oma asenne ja mikäli haluaa hyviä neuvoja ja inspiraatiota juoksuun liittyen on tämä oikea paikka. Muokkaamme ryhmälle sopivan treenin joka kerta, jossa jokainen pystyy tekemään omalla tasolla haastavan treenin. Treenit vaihtelevat pitkästä lenkistä intervalli- ja mäkiharjoituksiin. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan inspiroitumaan ja nauttimaan liikunnan ilosta!

Naistenpäivä 8.3 / Kvinnodagen 8.3

8.3. Empowering Women's Event 2018

 MIND - BODY - SOUL

Like every year we like to celebrate International Women's day here at Bock's!

This year we will focus on health and empowering!

First of all, we are proud to present 3 great women from the region, Malena Björndahl from Kokkola/Umeå, professor Riitta Viitala from Vaasan Yliopisto and Sara Back from Korsholm!

Sara and Malena will do a lecture each after you have had your workout with Sara!

We will end the evening with an inspiring dinner discussing how women have revolutionized a new way of doing marketing – as a blogger/influencer! Why is this such an innovative way of marketing and how come women have been the gender for this?

During the dinner we will have professor Riitta Viitala and Malena Björndahl discussing the subject with us!

Sign up to: simone@bockscornerbrewery.com (deadline 6.3)
(let Simone know what you will participate in)

 

 

Program:

18.00 Rubber band workout with Sara Back
18.30 Sara Back – Woman up! (sve)
break + 15 min Riitta Viitala - Naiset tulevaisuuden työelämässä! (fin)
19.30 Malena Björndahl – Positive branding (sve)
20.30 Dinner with Riitta Viitala and Malena Björndahl (sve + fin)

Dinner menu:

Choose your main:
-Parmesan risotto with buttered oyster mushrooms
Or:
-Charred perch with honey roasted local roots

Something sweet to end with:
-Chocolate truffle cake with clotted cream and berries

Price:

Lecture with Sara and Malena and workout - 10 € (we will serve you something to drink and something salty for this 10 €)
Whole event with dinner included - 30 € (only dinner 25 €)